Your browser does not support JavaScript!

DES DE 1970

flamenco-barcelona
ESPECTACLE

Garantida la presència de les estrelles del flamenc actual

flamenco-barcelona
TABLAO

El flamenc autèntic s´ha de veure al Tablao

flamenco-barcelona
RESTAURANT

Gaudeixi d´una experiència cultural única amb el nostre Tour Gastronòmic

flamenco-barcelona
ARTISTES

Els millors artistes estan a Tablao Flamenco Cordobes Barcelona

flamenco-barcelona
RESERVES

Horaris dels nostres serveis

Tablao Flamenco Cordobes Barcelona

Amb més de 6 milions d'espectadors i 46 anys d'Història! Un espectacle flamenco conegut a nivell internacional i reconegut pels experts per la seva devoció a la tradició del flamenco autèntic a Barcelona. Tablao Flamenco Cordobes, regentat per una família d'artistes, és conegut a nivell mundial pel seu alt nivell de qualitat i per mantenir vius els estàndards del flamenco autèntic en un mercat ja deformat per la proliferació de productes “Teatrals” dirigits al creixent turisme de la ciutat de Barcelona. El seu alt nivell artístic i uns ferris principis arrelats des de fa més de 46 anys d'història fan que Tablao Flamenco Cordobes sigui un punt de referència tant per als experts, degut a la seva devoció a la tradició del flamenc, com pels més respectats artistes del panorama del flamenco internacional. Cada dia oferim un espectacle basat en la tradició, la professionalitat i la puresa que requereix el flamenco autèntic, en el seu millor escenari: el tablao.

El nostre Gran Festival Degustació està composat per més de 44 especialitats representatives de cada regió de la nostra terra, perfectament etiquetades amb el seu origen i característiques nutricionals i alimentàries, ofereix tota una experiència gastronòmica que conjuntament amb l'espectacle de flamenco fan que la experiència a Tablao Flamenco Cordobes sigui tota una vetllada cultural i enriquidora per a tota la família. L'espectacle flamenco a Tablao Flamenco Cordobes és una experiència inoblidable i altament apreciada pels nostres clients. Recordi que el flamenco autèntic ha de ser vist en un tablao, al tablao flamenco de Barcelona Tablao Flamenco Cordobes els portem l'espectacle flamenco més autèntic, interpretat per un elenc replet dels artistes reconeguts a nivell internacional.

Tablao Flamenco Cordobes Barcelona té un gran prestigi a nivell internacional i és una visita obligada a Barcelona. Han passat pel seu escenari els artistes de flamenco més llegendaris: Camaron, Farruco, Farruquito, El Güito, Manuela Carrasco, Lole i Manuel, Manolete, La Tati, Juan Villar, Chocolate, etc. Tablao Flamenco Cordobes Barcelona ha evolucionat amb aquests grans artistes, però sempre ha mantingut intactes les arrels i tradicions del flamenco autèntic. Si està buscant un espectacle de flamenco a Barcelona, tradicional i lleial als valors del flamenco, i un restaurant flamenco amb les especialitats més representatives d'Espanya de la millor qualitat, visiti sense dubtar-ho Tablao Flamenco Cordobes, tota una experiència cultural i gastronòmica.

No dubti a reservar les seves entrades per al millor espectacle de flamenco a Barcelona i un dels millors al món. Mitjançant el nostre sistema de reserves en línia, la reserva és ràpida i fàcil: triï el dia i l'hora d'arribar al tablao. Aviat rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la reserva. Si troba una oferta de ruleta, rebrà un altre correu electrònic 48 hores abans de la funció que indica el programa que li ha estat assignat. Prepari's per a l'emoció i la passió que només es pot sentir a Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.